Consultanta contabila

Home / Consultanta contabila

Consultanta contabila este un serviciu utilizat la scara larga pe piata romaneasca dar cu mari deficiente. Este foarte important felul in care se ofera aceasta consultanta, de catre cine si mai ales ce contine ea.

Am intalnit cazuri in care un jurist, cel ce infiinteaza societati comerciale a oferit aceasta consultanta si efectul a fost dezastruos.

Sa va oferim doar un exemplu de o consultanta cu efect negativ: Societate nou infintata cu activitate de comert avand ca vector fiscal calitatea de neplatitor de tva si cu statut de microintrepindere.

Aceasta optiune, fiind considerata astfel deoarece este o alegere facuta la infiintarea societatii, este cat se poate de gresita si vine in contradictie cu obiectivul oricarui intreprinzator, si anume cea de A AVEA SUCCES, BANI SI DE A FI EFICIENT.

In cazul comertului recomandam (se impune chiar) ca societatea sa devina PLATITOARE DE TVA si de impozit pe profit.

Acesta este doar un exemplu din multele alegeri bine gandite, structurate pe linia comerciala aleasa spre exploatare de fiecare societate nou infiintata. Un pas bine facut contribuie la cresterea afacerii si canalizarea acesteia spre esential. Un pas gresit insa nu face decat sa ii puna nenumarate piedici birocratice, fiscale care nu au cum sa duca la o eficientizare a afacerii.

In aceasta ordine de idei, societatea noastra va ofera cele mai corecte variante, cele mai utile sfaturi, in domeniul financiar contabil fiind mereu conectata la cele mai noi prevederi legislative.

Suntem autorii CD-ului “Primii pasi in mediul fiscal romanesc“, un cd ce s-a bucurat de un real succes in mediul de afaceri romanesc, prin numarul mare de aprecieri si comenzi. Primiti GRATUIT la acest cd in cazul in care achizitionati pachetul de consultanta contabila.

In momentul achizitionarii serviciului de consultanta contabila primiti GRATUIT si CD-ul nostru de consultanta Primii pasi in mediul fiscal romanesc.

Din sumarul acestui CD remarcam:

  • Impozit pe profit sau impozit pe venituri?
  • FACTURARE – informatii importante si sugestii utile
  • Efectuarea comertului Intracomunitar ( achizitii si livrari in spatiul UE).
  • Angajarea de personal si relatia cu ITM
  • Achizitia casei de marcat – obligatii si exceptii
  • Contributiile si taxele pentru veniturile din conventii civile
  • Platitor de TVA sau neplatitor de TVA?
  • Documente tipizate – modele

Va stam la dispozitie pentru serviciul de consultanta contabila.

Programarile se pot reliza zilnic intre orele 10-18 la urmatorul numar de telefon 021.310.19.19

Va multumim!