ro gb fr ru es

Contabilitate Bucuresti

contabilitate-bucuresti.jpgConta Radulescu este prima societate de contabilitate din Bucuresti, daca nu si singura, care a dezvoltat sistemul unic in Romania, de "90 de zile fara riscuri", sistem ce ofera un plus de siguranta viitorilor clienti, nu doar prin asigurarea de risc profesional, ci si printr-un angajament ferm si fara echivoc ca serviciile de contabilitate oferite de societatea noastra sunt ireprosabile, ca relatia cu clientii este una fara cusur, ca am inteles importanta profesiei noastre si respectam intocmai cerintele clientilor nostri.

Daca totusi acest lucru nu se intampla, ne obligam sa returnam banii investiti de clientii nostri in serviciile de contabilitate si actele societatii la zi, pentru a putea schimba furnizorul de servicii contabile fara a avea pierderi sau interesul lezat.

Suntem o societate de contabilitate intr-o deplina ascensiune, cu 2 sedii in Bucuresti ce ofera o gama completa de servicii de contabilitate si salarizare.

Am dezvoltat parteneriate solide si avantajoase in toate segmentele noastre de activitate, precum medicina muncii, protectia muncii, juridic, aparatura si software fiscal etc.

Oferta speciala contabila (valabila doar pentru abonamentele Premium)                                    

  • Curierat acte contabile.
  • Raport lunar de activitate.
  • Bilant inclus in pret.
  • Asistenta prin e-mail sau telefonic NELIMITATA
  • Timp de raspuns la solicitari cu prioritate (in general de cca 1 h)


In prezent societatea noastra va ofera servicii de contabilitate in Bucuresti prin intermediul filialelor deschise in prezent.

Filiala Basarabia

Bulevardul Basarabia nr 250

Tel: 021.255.47.72 

Filiala Piata Alba Iulia

 Piata Alba Iulia Nr 7

Tel: 021.320.90.90

Filiala izvor

Str. avram Iancu Nr 14A

Tel:021.310.19.19

Oferim servicii de contabilitate pentru persoane fizice si societati comerciale aflate in sector 1, 2, 3, 4, 5 sau 6, inclusiv Ilfov.

Oferim servicii de contabilitate in Bucuresti si pentru alte forme de organizare juridica precum SCA, SRLD, ONG, SA, etc.

Noutati financiar contabile