Contabilitate primara

Echipa noastra de contabilitate este compusa de absolventi ai Academiei de studii economice din Bucuresti.

Serviciile noastre de contabilitate sunt sustinute de o procedura puternica care prevede înregistrarea tranzactiilor economice, in baza documentelor primare.

Aceste documente sunt revizuite atent inaintea procesarii acestora si sunt supuse completarii prin intocmirea listei suplimentare de documente necesare vizualizarii corecte si echitabile a activitatii economice a societatii.

Mai jos sunt descrise unele informatii importante referitoare la documentele contabile primare.

Obiectivul a documentelor contabile il reprezinta înregistrarea cronologica si sistematica a tranzactiilor lunare realizate.

Inscrierea datelor in documente se face cu cerneala, cu pasta de pix, cu masina de scris sau cu ajutorul tehnicii de calcul. Nu sunt admise stersaturi.

Eventualele erori se corecteaza prin taierea cu o linie a cifrei sau a textului gresit, deasupra careia se trece cifra sau textul corect. Corectura se efectueaza pe toate exemplarele si este confirmata prin semnatura de persoana sau persoanele care au efectuat corectura mentionandu-se si date cand aceasta a fost efectuata.

Nu sunt admise corecturi in documentele pe baza carora se primeste, se elibereaza sau justifica numerarul.

Contabiliatea primara si Situatia financiar contabila

Raportul dintre documente contabile primare si contabilitatea este determinata de o directie cu doua cai.

Pe de o parte, toate documentele sunt înregistrate în contabilitate, care reflecta in acest fel o imagine sintetica a tuturor operatiunilor , iar pe de alta parte, toate înregistrarile
contabile trebuie sa se bazeze pe un documente contabile.

Contabilul este interfața dintre Stat și Antreprenor.

Cu cât aceasta este mai prietenoasă, cu atât relația celor doi este mai blândă, corectă și reciproc avantajoasă. Așadar, rolul contabilului nu este doar să ofere cel mai competitiv preț de pe piață, ci să și știe ce anume să facă, astfel încât prețul plătit de tine să nu fie niciodată prea mare.

 

Tarife orientative:

Prețurile încep de la 200 lei (tarif valabil pentru maxim 10-15 tranzacții pe lună)

40 tranzacții – 300 lei

100 tranzacții – 480 lei

160 tranzacții – 650 lei

200 tranzacții – 800 lei

***Tranzacție = plata prin banca/numerar, încasare prin banca/numerar, o linie din factură inclusiv TVA, un document justificativ pe decontul de cheltuieli. În estimarea prețului, numărul de documente de regulă se dublează deoarece orice factură se și plătește si un document practic generează 2 operațiuni, prima de înregistrare și a doua de plată.

 

Societatea noastră oferă cel mai bun raport calitate preț pe segmentul contabil, atât prin multitudinea de servicii oferite gratuit cât și prin flexibilitatea prețurilor practicate.

Societatea noastră oferă cele mai bune tarife de contabilitate în București.

Colaborând cu noi eliminați orice risc privind contabilitatea firmei, societatea noastra fiind asigurată privat pentru risc profesional cu o primă de 4.000 USD / eveniment în caz de prejudiciu, pentru clienții sai.

Ce reprezinta prețul în servicii de contabilitate? Cat de mare este onorariul contabil? Sunt întrebări pe care le auzim zi de zi, uneori sunt întrebări pe care noi înșine ni le adresăm.

Suport și implicare pentru clienții noștri

Misiunea noastră este să vă oferim continuitate, promptitudine și pregătire profesională prin servicii complete în domeniul financiar contabil.

Totul pentru succesul tău!

Vrei să afli mai multe detalii sau să ne întrebi ceva?