De ce noi?

Home / De ce noi?

Scopul nostru este sa reusim sa facem din contabilitatea societatii dumneavoastra un mod de a intelege starea financiar contabila, o masura eficienta de a lua decizii corecte precum si un indicator necesar efectuarii unei analize eficiente in vederea stabilirii directiei viitoare a afacerii dumneavoastra.

Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.

Expert contabil cu vasta experienta in domeniu contabil, oferind servicii complete si profesionale de contabilitate.

Fiind mereu alaturi de dumneavoastra:

  • Vom analiza noile oportunitati de afaceri, le vom corela cu mediul legislativ si fiscal.
  • Vom contribui la externalizarea serviciilor de contabilitate ce va influenta activitatea dvs. printr-o reducere substantiala a costurilor de personal.
  • Vom fi alaturi de dumneavoastra prin oferirea de explicatii, consultanta, sfaturi in domeniile financiare cu care va confruntati.
  • Va vom explica ce reprezinta contabilitatea societatii dvs., care sunt obligatiile dar si avantajele oferite de legislatia romaneasca, astfel incat relatia dvs. cu statul sa ramana mereu una relaxata.
  • Folosim sisteme informatice precum Content Management System- CMS , Customer Relationship Management CRM sau Enterprise Resource Planning- ERP astfel incat dumneavoastra sa fiti mereu la curent cu noile reglementari ale legislatiei fiscale romanesti. Rapiditate in informare, up grade cu ultimile modificari legislative, totul in avantajul dumneavoastra.