Despre noi

Home / Despre noi

Despre noi?! Simplu: Profesionisti. De-a lungul timpului societatea noastra a fost apreciata in diferite medii precum televiziune, radio, presa scrisa, si a castigat un loc bine-meritat in randul societatiilor de contabilitate din Bucuresti, ca fiind o societate formata din profesionisti, o societate ce implementeaza noi standarde de calitate si profesionalism.

Avand mai multe domenii de activitate societatea noastra de contabilitate se alatura altor firme ce formeaza Grupul Radulescu, grup ce contine printre alte societati o divizie de resurse umane, audit si consultanta fiscala.

Oferim  de peste 10 ani servicii profesionale de contabilitate in Bucuresti prin tarife foarte avantajoase pentru orice gen de activitate, indiferent de gradul de dezvoltare a afacerii sau specificului sau.

Conta Radulescu a fost si poate este inca singura societate de contabilitate ce a implementat standardul de “90 zile fara riscuri” ceea ce ofera o imagine clara asupra importantei pe care o atribuim activitatii noastre. Toti clientii nostri pe langa multitudinea de bonusuri primite, au sansa in cazul nemultumirii fata de serviciile noastre sau fata de calitatea oferita sa solicite returnarea banilor platiti prin semnarea contractului de colaborare, cat si actele societatii la zi. Totul fara niciun risc si implicare financiara.

Prin parteneriate strategice cu parteneri renumiti si de incredere, precum Sedona, unul dintre cei mai mari furnizori de software si echipamente fiscale din Romania, oferim solutii eficiente si legale la aproape orice situatie cu care clientii nostri se pot confrunta.

Un singur gand ne insoteste, sa fim mereu alaturi de clientii nostri prin comunicare si implicare pentru a le asigura un suport real si eficient ca si mediu de dezvoltare.

“Totul pentru succesul dumneavoastra!”

Cu stima,
Elena Radulescu
Expert Contabil