Presa

Home / Presa

Conta Radulescu SRL este o societate de contabilitate din Bucuresti ce a reusit prin munca si seriozitate sa se bucure de o buna apreciere a mass-mediei din Romania. De-a lungul timpului am colaborat cu diferite publicatii, televiziuni si radio, incercand de fiecare data sa ajutam prin pareri pertinente sau sfaturi cat mai multe persoane sau entitati juridice in vederea unei desfasurari corecte, legale si mai ales productive a activitatii acestora.

Notorietatea dobandita in timp ne onoreaza si este o garantie nescrisa pentru clientii nostri viitori sau actuali ca vom incerca nu doar sa pastram calitatea serviciilor contabile pe care le oferim in prezent, dar si ca vom dezvolta, vom investi si vom depune orice efort necesar pentru a imbunatati zi de zi serviciile noastre si profesionalismul de care dam dovada.

Conta Radulescu la stirile Focus-Prima TV – 2011

Conta Radulescu – interviu Radio Romania Actualitati – “Jurnalul de pranz” – 30.05.2012

Gala Profesiilor Liberale Economice si Juridice

Gala Profesiilor Liberale 2013 hotel Howard Johnson Bucuresti.

Reprezintă un eveniment deosebit de important pentru mediul de afaceri din România, întrucât el evidenţiază succesele obţinute de profesioniştii liberali în calitatea lor de antreprenori independenţi şi responsabili, sprijinul permanent şi calificat pe care-l acordă agenţilor economici. Totodată, Gala are menirea de a crea un cadru adecvat pentru realizarea unei colaborări interdisciplinare, care se înscrie în noua noţiune de interprofesionalism lansată recent de Consiliul European al Profesiilor Liberale – CEPLIS cu rezultate benefice atât pentru economie cât şi pentru cetăţeni.

Evenimente

 

Modele Europene in Sprijinirea si Finantarea IMM-urilor

Marti, 25.02.2014 am participat la Modele Europene in Sprijinirea si Finantarea IMM-urilor , in Bucuresti, Hotel Marshal Garden.

Speakeri:

– Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene – tema (programe de

fonduri europene pentru IMM-uri in perioada 2014-2020)

– Maria Grapini, Ministrul delegat pentru întreprinderi mici și mijlocii, mediu de afaceri și turism (tema – programele ministerului de sprijin a IMM-urilor)

– Ovidiu Nicolescu, Presedintele CNIPMMR (tema-Noua lege a IMM-urilor)

– Cristina Manescu, din partea Reprezentantei Comisiei Europene (este si membru Team Europe si Director executiv la Fundatia pentru Educatie Economica si Dezvoltare din Romania)

– Matei Mihailescu, Head of Sales, Coface Romania (tema – studiu despre IMM-urile competitive / performante)

– Reprezentant Unicredit Leasing (tema- produsele lor de finantare)

– Reprezentant Conta Radulescu (tema – importanta unor servicii profesioniste de contabilitate pentru IMM-uri) — at Hotel Marshal Garden.