Resurse umane

Home / Resurse umane

Adeseori Resurse Umane se confunda cu salarizare. Este adevarat ca unele societati de contabilitate ofera aceste servicii de salarizare, care pot fi considerate de Resurse Umane, dar in realitate nu fac decat sa duca in eroare clientul.

Resursele Umane se ocupa cu adevarat de recrutareevaluare personal, intocmire contracte de munca in temeiul si avantajul clientului sau, de clauze contractualedosare de personal, si multe alte activitati pe care nu le regasim intr-un contract general de contabilitate ce doreste sa includa acest serviciu.

Sunt putini cei ce cunosc cu adevarat cum sa redacteze un contract de munca. Cel individual, nu colectiv.

Putini sunt cei care cunosc ce acte sunt necesare pentru angajare, si isi pun astfel clientii in situatii cel putin neplacute in cazul unui control.

Resursele Umane colaboreaza in stransa masura cu alte departamente sau servicii externe precum protectia muncii sau medicina muncii.

Pentru un departament de Resurse Umane ai nevoie de personal calificat precum: manager resurse umane, inspector resurse umane, pshiholog, si alti membri specializati pe o anume ramura.

Societatea noastra este inregistrata la Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti si are dreptul de a oferi aceste servicii clientilor sai. Aceasta acreditare se datoreaza calificarii personalului nostru si intr-o respectare deplina a legislatiei in vigoare.

Functionam in baza propriilor certificate digitale, aprobate de catre ANAF, pentru depunerea declaratiei 112 aferenta angajatilor unei entitati juridice. In felul acesta clientii nostri fac o economie in achizitionarea propriului lor certificat digital. Aceasta economie este anuala, in baza reinnoirii certificatului de catre institutia ce il elibereaza.

Servicii de resurse umane oferite clientilor nostri:

  • Consultanta cu privire la angajare sau legislatia in vigoare
  • Intocmire contract de munca
  • Intocmire dosar de personal
  • Consultanta si trimitere catre societati abilitate cu Protectia Muncii si Medicina Muncii, unde clientii au tarife si tratament preferential in baza conventiei semnate intre societatea noastra cu aceste societati
  • Reprezentare in caz de control ITM
  • Inregistrare contracte de munca si transmiterea lor prin REVISAL
  • Teste de aptitudini in functie de postul oferit de angajator pentru angajatii lui.
  • Instiintari prin e-mail-uri periodice, in functie de  modificarile legislative importante

Exista un prag minim si un prag maxim de siguranta pentru un angajator. Misiunea noastra este sa respectam legislatia si sa oferim cele mai moderne si fiabile solutii pentru clientii nostri.

Pentru detalii cu privire la Salarizare va rugam sa accesati pagina noastra dedicata acestei sectiuni.