Ce ne reprezintă

Cum ne caracterizăm?

Simplu:
Profesioniști

Cuvintele cheie care ne pot caracteriza, în afară de profesionalismul de care dăm dovadă sunt Adaptabilitate și Flexibilitate.

Peste 10 ani de activitate

În vasta noastră activitate financiar-contabilă am constatat că sunt mai multe categorii de client:

1. Clienți care doresc servicii externalizate de contabilitate și se bazează integral pe sistemul informatic oferit de contabil.

2. Clienți care au sistemul lor de contabilitate pe care îl utilizează în mod curent prin departamentul propriu de contabilitate și doresc o supervizare a evidenței contabile de către o echipă de experți.

3. Clienți care folosesc sisteme proprii de evidență a facturilor, stocurilor, încasărilor și doresc de la contabil utilizarea la maxim a muncii depuse de ei prin sincronizarea automatizată, cât și reducerea costurilor prin utilizarea tehnicilor avansate de prelucrare electronică.

Alături de tine
Comunicare și implicare

Prestarea serviciilor pentru o gamă largă de antreprenori presupune un grad sporit de adaptare și deschidere la tehnologii, la nou.

De aceea, pentru a putea fi un partener de nădejde, folosim 3 programe de contabilitate, (SAGA, SmartBill și Ciel (NextUP) și le utilizăm în funcție de necesitățile tale. Această capacitate sporită de a privi lucrurile și din alte perspective denotă o flexibilitate constantă la nevoile tale și ale afacerii tale.

Ceea ce rămâne o piatră de temelie pentru noi este sistemul organizatoric implementat și întreținut în cei peste 10 ani de activitate, care asigură că informațiile contabile sunt corecte, complete și furnizate la timp tuturor clienților. 

Ne îndeplinim obligațiile față de clienții noștri